Website lights up white after refreshing or jumping to another page.

Discussion in 'General Muse' started by MarcoWe, Jun 9, 2016.

  1. MarcoWe

    MarcoWe Member

    7
    0
    Hello,

    I'm currently working on my very first website with Muse.

    I have an issue that each time I refresh the site or navigate to another page (within the site), there is a white light up. Like a white screen for a moment. This is very annoying.

    I tested it with Firefox, Chrome and mobile Safari.
    Always the same behavior.

    You can check out the site here:
    eisingerreifenservice.businesscatalyst.com

    Do I have wrong settings?
    Did anybody had this issue before?


    Thanks for helping!
    Marco


    I'm using Muse CC 2015.1.2.44
     
  2. CRAIG

    CRAIG Well-Known Member Advisory Group

    53
    4
    Hi Marco

    It's difficult to say exactly why without seeing the .muse file, but my guess would be that you have have duplicated your navigation/menu on each page, instead of housing the navigation in your master page? Let me know ;)
     
  3. MarcoWe

    MarcoWe Member

    7
    0
    Hi Craig,

    Thanks for your answer. Your guess was wrong, I did set up a master page ;)
    But your reply took me to the right place to research.
    I have just created a blank new site and copy & paste my header into it. Preview in Browser and bingo, the white screen appears again:(
    I found out that it depends on the Resize setting for the rectangle. If I choose "Strech to Browser Width" I get this white screen.

    Take a look at this short video to demonstrate:
    First time fixed width and second time with browser width:
    https://www.dropbox.com/s/25pg2wgfm6wjmtd/Video 09.06.16, 17 05 35.mov?dl=0

    That's very strangeo_O

    Can I send you my muse file with a PM?
     
  4. CRAIG

    CRAIG Well-Known Member Advisory Group

    53
    4
    yea sure, send me a pm

    * Note - I'm not part of the muse themes team, im just an avid user, who'd be happy to take a look
     
    Last edited: Jun 10, 2016
  5. MarcoWe

    MarcoWe Member

    7
    0
    As Craig has the same problem with his Muse, it must be a gernal bug.
     

Share This Page