Table Connect

Discussion in 'Connect - CSV Widgets' started by wesm12, Apr 5, 2017.

  1. wesm12

    wesm12 Member

    13
    1
    Any new news on the updates to the Table Connect CSV
    • images
    • links
    • anything more

    still excited:D
     
  2. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,459
    255
    wesm12, as the last I heard the team is still looking at a number of updates to the widget.
    I'll let them know the interest is still strong.
    Thanks
    Dj
     
    wesm12 likes this.
  3. Asif

    Asif Member

    6
    0
    Dear DjHerold,

    My local csv file is not working when I test and export but when i choose Google docs, its work.
    Is there any specific setting for local csv method? kindly help me out.

    Best regards,
    Asif Lakhani
     
  4. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,459
    255
    Asif, could I ask you to start a new thread on this? It's not the same topic as the original post, and it will help keep things clearer.
    Also, when you do, please include as much information as to what you tried, or what specifically you may have changed or modified.
    I suggest placing the widget on a new blank page, entering your CSV files, and testing the widget. I just went through those steps as a simple test and everything was working fine. This will allow us to use that as a base line in troubleshooting.
    Thank you for understanding.
    Dj
     
  5. TedPark

    TedPark New Member

    1
    0
    Dear DjHerold...

    Hi! I have some question. It doesn't work in explorer 11.

    But, it did work in Chrome. How can I fix it?

    Please help me. Thank you.

    Best regards.

    http://www.posteam.co.kr/store_native.php
     
  6. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,459
    255
    Ted, could you try running the widget on a new blank page/site. Only the widget itself on the page of a new site.
    Let me know if it works in IE that way.
    Thanks
    Dj
     
  7. Susan Stramm

    Susan Stramm Active Member

    38
    4
    Love, love, love! the new functionality.
    Links are brilliant.
    This really cuts down on my time spent updating the stats.
    And I just realised what else I can do with this - for one of our other sites...

    http://www.schilstrarealestate.ca/

    I need to find some time in my schedule to use those new wireframes and rework the site. :)

    (And yes the real estate market has gone slightly insane up here.)
     
  8. wesm12

    wesm12 Member

    13
    1
    How did you get the links to work in your table? I still can't do it.
     
  9. Susan Stramm

    Susan Stramm Active Member

    38
    4
    I made sure I had the new version installed in the library and placed it on my page in muse and then just followed the video instructions. Sometimes you have to upload all files (in the muse upload - not just modified) again to get it to work properly.
     
  10. wesm12

    wesm12 Member

    13
    1
    will give it a try... Thanks for the speedy reply
     
  11. Susan Stramm

    Susan Stramm Active Member

    38
    4
    Last edited: May 24, 2017
  12. wesm12

    wesm12 Member

    13
    1
    Still not working for me. I copied your code, edited my own link and text and inserted it in my table. I even took your whole link and added it to my own table and it didnt work. Did you modify the table somehow? Did you just add the link as the text?
     
  13. Susan Stramm

    Susan Stramm Active Member

    38
    4
    This is how it looks in my file (see attached.)

    I wiped my old library and setup/content google sheets.
    I installed the new library widget.
    I installed the new setup and content google sheets.
    Copied my content into the new sheet.
    Republished.
    Copied the codes into the widget.
    Then generated one of the links using the code generator link in the widget.
    Then copied and modified it for each link in the google sheet.

    Then I published the entire site again - as sometimes doing the modified files only does not work.
    Not sure if that is needed, superstitious behaviour on my part?
     

    Attached Files:

  14. wesm12

    wesm12 Member

    13
    1
    awesome..I think I got it. In fact i am sure. Thank you for your help
     
    Susan Stramm likes this.
  15. Susan Stramm

    Susan Stramm Active Member

    38
    4
    Cool, I got the images to work as well, but never got a chance to update the site with it. Hate to say I am working on a wordpress site now - as I found a nice DDF add on. Easier to get that stuff in the US than up here. Sure miss my Adobe Muse, hacking around with Divi builder. :eek:
     

    Attached Files:

Share This Page