Solved Section BG video not working.

Discussion in 'SHOW Responsive Video Suite' started by britta, Dec 12, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. britta

    britta Active Member

    43
    0
  2. britta

    britta Active Member

    43
    0
    I also tried the Full width video widget. That one actually shows the video, but half of the video is cropped off at the bottom. :-( can't get anything to work today.
     
  3. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,339
    250
    britta, I'm not sure from looking at your link if you're having issues still or not.
    If so, could you give a bit more info on your set up, and maybe the full muse window, so we can see your design set up.
    Thanks
    Dj
     
  4. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,339
    250
    One other thing I noticed, watch your naming conventions on Images and Videos'.
    I recommend staying away from spaces, special characters, using dashes, ect. Muse doesn't play well or consistently with that style of naming. I noticed you use dashes (try underscores instead).
    And, make sure your GS is applied to the Section and not the widget (which I'm sure you have), and sometimes I've found giving the section a fill helps (although not supposed to be necessary.
    Dj
     
    britta likes this.
  5. britta

    britta Active Member

    43
    0
    Interesting. I did give it a fill, and made sure to hit "enter" after entering the style name before closing the panel. Resolved!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page