Solved Problem with Frost template Part 2

Discussion in 'Templates' started by grimey, Oct 30, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. grimey

    grimey Member

    12
    0
    Hi All,

    No sooner had I though things were fine, when the same problems arose. The screen when scrolled sideways gives a gap which shouldn't be there.

    Here's a video with the problem again
    https://www.dropbox.com/s/0g7glo5e4k0i7kc/problem.mov?dl=0

    Here's the link to the website: http://scozzesewoodfiredpizza.co.uk/home.html

    I don't seem to have anything off the page. I've selected all, and the only things off the page seem to be the anchors. I've tried it on Safari and Firefox; both show the same issue.

    Hopefully someone can help.

    Thanks
     
  2. grimey

    grimey Member

    12
    0
    Strangely, the demo on the Muse Themes site works correctly, but as soon as I open it on Muse, this problem appears.

    Nobody got an idea?
     
  3. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,267
    243
    grimey, I'm not sure why this is happening but I had seen this a long time ago in Muse.
    Move your anchors onto the page instead of just off the left.
    This seems to fix the issue.
    Muse did this way back when, and it was fixed and really shouldn't happen anymore.
    But hopefully this will help
    Dj
     
  4. grimey

    grimey Member

    12
    0
    Thanks Dj,

    That seems to have helped. Strange that, such a simple thing!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page