Solved Problem with Dynamic Slider

Discussion in 'Dynamic Slide' started by marty, Dec 2, 2015.

  1. marty

    marty Member

    5
    0
    Muse Version: 2015.0.2.4
    Widget Version: Dynamic Slide (11.2)
    Operating System: Windows 10
    Link: http://eng00301.businesscatalyst.com/index.html

    Hi,

    I am fairly new to Adobe muse so please be patient.
    I am currently using the dynamic slider widget. I do not want it full screen so I made it smaller. I did want to maintain the width to be 100%.

    Everything was working fine and now for some reason it has turned into a box instead of being 100% width. I cannot find the problem.. I've tried deleting the slider and then re-adding but its not working. I've followed the instructions in the video but yet I still have no luck.

    Ive attached two images.
    The first is what it looks like in Muse
    The second is what it looks like in a browser.
    1.PNG 2.PNG

    Im pulling my hair out! Please help

    Thank you
     
  2. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,459
    255
    Marty, welcome to our new forum and thanks for posting with us.
    May I ask, when you re sized the slider, did you make sure to have it extended to the edges of the browser by either snapping it to the outer edge (you'll see the edge flash red when it touches the edge) or (better yet) using the fill width box at the top menu?
    Dj
     
  3. marty

    marty Member

    5
    0
    Hi
    Thanks for getting back to me.
    Yes Ive snapped each side and clicked on the auto 100% button found at the top of the page.
    I dont get why this is happening
     
  4. marty

    marty Member

    5
    0
  5. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,459
    255
    Marty, I need to ask you to try something. If you can, would you open a new site, and on a new blank page, place your slider and set it up like you had it on the original site. Make sure it's the only thing on the page, no text or boxes or fills anywhere else.
    Let me know how that works.
    Thanks
    Dj
     
  6. marty

    marty Member

    5
    0
    It works when I do that - http://ggggg25.businesscatalyst.com/index.html
     
  7. marty

    marty Member

    5
    0
    **UPDATE**

    After creating the slider in another site and it worked, I then copied and pasted that slider into my main site and it worked!
    Problem solved.
     

Share This Page