Photos not showing

Discussion in 'Mumblr' started by rmjjkj, Jan 6, 2016.

  1. rmjjkj

    rmjjkj Member

    17
    0
  2. Alex Wiley

    Alex Wiley Product Specialist / Widget Development Staff Member Advisory Group

    164
    51
    Hey @rmjjkj

    This could be due to the way that you have configured this widget. Have you changed any of the max character settings in the widgets option panel? If you set both limit character values to 0 then it should start working, let me know.
    Screen Shot 2016-01-07 at 14.21.57.png

    Thanks,
    Alex
     
  3. rmjjkj

    rmjjkj Member

    17
    0
    Thank you. I changed the values to 0. It looks like text post where I inserted pictures is coming through fine but all the text is showing now. However, the text post with no pictures is not showing and neither is the photos post (pictures and text). Do we need a separate widget for each type of tumblr post? Do I need to set up a widget for text posts with pics and limit the text to 150-250 words for it to show the Read More. How do I get at least the first image of the photos to show in that post? Do I then set another one for just photos tumblr posts?

    On this page, http://www.apostolicfaithchurchportlandoregon.org/portland-copy.html, I added the widget and set it to enable photo posts only with 0 words of the caption. It still only bringing through the text through, no photos. Help?
     

    Attached Files:

    Last edited: Jan 7, 2016
  4. Alex Wiley

    Alex Wiley Product Specialist / Widget Development Staff Member Advisory Group

    164
    51
    @rmjjkj

    At the bottom of your options panel in the screenshot that you provided you have got it set to not enable any of the types of posts. Make sure you check the Enable Video posts, Enable Audio and so on.

    You also have it set to filter by the tag 'Portland' yet non of the content on your site is tagged by just 'portland' therefore I would recommend just leaving this field blank, this way it will pull in all of your posts.

    Take care,
    Alex
     
  5. freddienockolds

    freddienockolds New Member

    1
    0
    Howdy,

    I also am struggling to get photos to show, I have used two different tags (events & news) to use on two different muse pages. The events page uses just the 'events' tag, which is only on photo posts. I have checked enable photo posts on the mumblr widget, but they don't seem to be showing on the actual site?

    http://coaf.businesscatalyst.com/latest-news.html (link to latest news which is working fine)
    http://coaf.businesscatalyst.com/events---photos.html (link to event photos which is not working - photos not showing up)

    http://collegeofarmsnews.tumblr.com

    [​IMG]

    [​IMG]

    Any insight would be a real help.

    Thanks,
    Fred
     
  6. Rodolfo Barnaba

    Rodolfo Barnaba New Member

    1
    0
    Hello, I have the same problems, after making the last update of the Muse Creative Cloud, my tumblr posts just disappeared from my website.
    I need help, the problem would be with the widget or the tumblr?
    Thank you.
     

Share This Page