Solved MP4 not working in responsive site

Discussion in 'SHOW Responsive Video Suite' started by pristine-pixels, Mar 9, 2016.

  1. pristine-pixels

    pristine-pixels Member

    13
    0
    Hi

    Can anyone help please im trying to add an mp4 video to your pioneer modified template but its not working.

    Please see attached

    Any help would be appreciated.
    Thanks in advance
    Paul
     

    Attached Files:

  2. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,459
    255
    pristine, do you get this error when 'Previewing in Browser'? And if so, have you tried this widget on a new blank page?
    Let me know,
    Thanks
    Dj
     
  3. pristine-pixels

    pristine-pixels Member

    13
    0
    Hi DJ sorry its taken me so long to reply.
    Its like this in the browser and I have tried it on a blank page too.
     
  4. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,459
    255
    pristine, no worries, I understand.
    Could you give me a bit more on how you're trying to set things up? Like, where you are putting the widget (page, location ect).
    Have you tried other video files? I've noticed that I have certain Videos that don't respond well and I will sometimes need to convert them.
    Also, as an alternative, have you tried our Show video widget? We just released a new version.
    Dj
     
  5. pristine-pixels

    pristine-pixels Member

    13
    0
    Hi DJ

    Just tried the Show video widget and got this message.
     

    Attached Files:

  6. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,459
    255
    pristine, I really don't have a lot to go on with what your showing me. The naming of that video in the error message is different than the first one.
    Have you been able to get any video to work? How have you got Show set up?
    Please, anything you can share will really help.
    Dj
     
  7. pristine-pixels

    pristine-pixels Member

    13
    0
    Hi DJ I fixed it

    Relinked video and all works fine now.

    Sorry to have been so vague.

    Regards

    Paul
     

Share This Page