DOesn't display full screen

Discussion in 'SHOW Responsive Video Suite' started by u23studio, Sep 6, 2016.

  1. u23studio

    u23studio Active Member

    30
    0
    Hi,

    This is strange. If i place just the video full background with nothing on top then it displays properly however when I place this menu on top it is push to the top.

    What wrong? Screen Shot 2016-09-06 at 20.51.41.png
     
  2. u23studio

    u23studio Active Member

    30
    0
    this is really strange. If I don't put any elements on top of it then it will work. if I do then it looks like the picture before. Whhyyy?
    I mean what is affecting it. this is really annoying.
     
  3. u23studio

    u23studio Active Member

    30
    0
    Look at this. this is ridiculous. I place the object on the same layer and sometimes it works and other times it doesn't
    Screen Shot 2016-09-06 at 21.09.39.png Screen Shot 2016-09-06 at 21.09.49.png
     
  4. u23studio

    u23studio Active Member

    30
    0
    This seems like a really big bug. Is there any other widget that will do the same job. I really need a full screen video
     
  5. u23studio

    u23studio Active Member

    30
    0
    I tried the full screen width widget and that works fin. Show responsive seems to be only scaling to the height when there are objects on top of it.
     
  6. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,459
    255
    u23, I'm going to ask that you place a support ticket (support>contact us) to see if they can see something in your file.
    I have to ask that when you post in this forum , please give us as much information as you can.
    Just saying something doesn't work isn't much to go on.
    Please try to include screen shots, versions of Muse and widgets, anything that can help someone try to replicate what you are doing.
    remember, we can't see how your site is set up, and most times it's something simple that you may be over looking.
    Thanks in advance.
    Dj
     
  7. u23studio

    u23studio Active Member

    30
    0
    Hi,

    I have placed some screenshots.
    As you can see a screenshot with my menu on top (green) and I did some test with just an object on top (blue)

    So when I place any object (square box, text) the video on scales to the page width of 1200px, but I do a browser preview on a 1920px resolution. When there are no objects placed above the SHOW widget, the video scales fully to 1920.

    The menu buttons are lightboxes all pinned to the 4 corners of the page.

    Screen Shot 2016-09-06 at 20.51.41.png Screen Shot 2016-09-06 at 21.09.39.png Screen Shot 2016-09-06 at 21.09.49.png
     
  8. u23studio

    u23studio Active Member

    30
    0
    I found something interesting. The top right and bottom right are lightbox display. When I take it off it work properly.

    Also if I pin objects to the corners. The video is pushed.

    I have some examples.

    1 is youtube full back. This works fine
    Screen Shot 2016-09-07 at 14.36.15.png

    2. Objects are pinned to the corners - the top and bottom right are lightbox displays

    Screen Shot 2016-09-07 at 14.36.22.png

    3. I have taken off the lightboxes and unpinned the objects from the corners

    Screen Shot 2016-09-07 at 15.34.22.png it works.


    Hopefully that is more helpful so you can understand what's happening.
    The thing I also had that problems when trying to pin the Cinch slideslow.

    Cheers
     
    Last edited: Sep 7, 2016
  9. u23studio

    u23studio Active Member

    30
    0
    So I thought I had a breakthrough.

    I was playing in Inspect element and I noticed that when 'positioning' is turned off and not relative in the 'body' top level of the CSS it works with all the objects on above .

    Screen Shot 2016-09-07 at 15.50.13.png

    For some reason the video becomes relative to my page document in Muse and not scaling to fill the screen.
     

Share This Page