Background Video (Refresh Browser Breaking BG Video)

Discussion in 'SHOW Responsive Video Suite' started by Ryan Ackley, Sep 5, 2017.

  1. Ryan Ackley

    Ryan Ackley Member

    10
    0
    Hello,

    I am having an issue using the "BG Videos" of the "Show | Responsive Video Suite" Video Toolset.

    I am using "Local Video". Background Type, selection. No looping, no sound.

    I have all the muse files and my background video hosted and everything works fine. The only issus is when you refresh your browser. Or, I should say if you refresh in Chrome. It does not do this in Firefox or Microsoft Edge. Not sure about Safari. The video will not play again after refreshing the browser.

    Any ideas or suggestions?

    Thanks,

    Ryan.
     
  2. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,387
    251
    Ryan, could you go into your set up ma bit more. Maybe a screen shot or two of your settings?
    I did a quick test page, just some text, images, and couple of anchors ect., along with the Show BG video widget.
    Everything worked as planned on a PC in Chrome, and doing a refresh.
    Let me know what you can,
    Thanks
    Dj
     
  3. Ryan Ackley

    Ryan Ackley Member

    10
    0
  4. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,387
    251
    Ryan, could you try the widget without the Section selection? Just try the full screen background, and let me know if that makes a difference.
    Also, it's probably just a habit of mine, but also make sure the image name doesn't have a space in it.
    Let me know
    Thanks
    Dj
     

Share This Page