Alignment problems (MUSE)

Discussion in 'General Muse' started by Kez, Dec 7, 2016.

  1. Kez

    Kez New Member

    2
    0
    I'm a graphic designer and I'm new to Muse. I prefer it versus Dreamweaver because I find it easier to use.

    The site I've been working on is quite long in terms of its height. It's a sales letter, that's why. The problem is when I tried to preview it on a browser which is Chrome, the contents are not aligned as what I can see on the Muse workspace. Also, the spacings are not parallel to what I laid out. I am not sure what is the exact problem if the situation is like this because as I see it on the workspace, it is ok. It's just getting ruined when I preview it in the browser.

    Thank you in advance. I hope I can fix this issue as soon as possible.
     
  2. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,450
    255
    Kez, if you can provide a couple of screen shots of the way things look in design mode (so the pinning and settings can be seen) , and in preview in Browser.
    Thanks
    Dj
     
  3. Kez

    Kez New Member

    2
    0
    Hi, DjHerold, thanks for the help! The first image is what you can see in the Muse workspace, the other 3 are from the browser.
     

    Attached Files:

  4. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,450
    255
    Kez, I'm going to send you a private conversation to discuss possibly sending me this file to look at.
    Dj
     
  5. the bryan

    the bryan Member

    8
    1
    Okay.... so any solution? I have a logo in a header that will NOT justify center when previewing in 3 browsers.
    I've tried YouTube, Adobe, etc...
     

    Attached Files:

  6. DjHerold

    DjHerold Moderator Staff Member Advisory Group

    3,450
    255
    bryan, unfortunately there was no further contact on the issue.
    With yours, are you placing the header items on a master page, or on each individual page?
    Dj
     

Share This Page