Recent Activity

Activity stream for all registered members at MuseThemes Forum.

  1. ProperBoPeep replied to the thread Sidebar Connect Submenu not opening.

    I appear to have this problem too and I use the SideBar Connect in all breakpoints of my site. If I view the site on any iOS device,...

    May 22, 2017 at 4:03 PM
  2. LandsharkDesign replied to the thread Solved Scroll Reveal - Can only get one object on page to work.

    Problem solved. Just deleted that page and made a new one. Thanks for all the suggestions!

    May 22, 2017 at 10:56 AM
  3. LandsharkDesign replied to the thread Solved Scroll Reveal - Can only get one object on page to work.

    This is an existing website. I built a new one real quick and the scroll reveal works just fine. Also the word home did not appear on...

    May 22, 2017 at 8:10 AM
  4. LandsharkDesign replied to the thread Solved Scroll Reveal - Can only get one object on page to work.

    Updated link: http://oddtest01.businesscatalyst.com/index.html

    May 22, 2017 at 7:38 AM
  5. LandsharkDesign replied to the thread Solved Scroll Reveal - Can only get one object on page to work.

    I set the scroll to 50 and no changes. If I scroll up and down kinda fast, it blinks and you can see the elements that should be...

    May 22, 2017 at 7:23 AM
  6. Robbie Wright replied to the thread Responsive mobile site scrolls/moves horizontally.

    Use a disabler widget to disable horizontal scroll

    May 22, 2017 at 4:16 AM
  7. Robbie Wright attached a file to the thread FTP upload issue for sub level pages.

    Not 100% if this is what you mean, but have you made sure that the Subpages are included in the upload? if you right click on each...

    Screen Shot 2017-05-22 at 10.08.58.png Screen Shot 2017-05-22 at 10.12.30.png May 22, 2017 at 4:14 AM
  8. ANTHONY replied to the thread Search Essentials Lightbox.

    Thanks a lot @Jeremei - I'll try that and see if it works.

    May 22, 2017 at 1:42 AM
  9. iVivivd replied to the thread Solved Tumblr Experts... Question on using "additional" blog...?.

    OK; solved. It does work, it just took some time to recognise the "sub account"... problem solved... sorry to waste anyone's time, but...

    May 21, 2017 at 9:14 PM
  10. Trimmer replied to the thread TIMELINE connect - display language.

    Thank you Dj --- will send them a note ....

    May 21, 2017 at 3:15 PM
  11. DjHerold replied to the thread TIMELINE connect - display language.

    Trimmer, I think this may be a question for the support team. @ Resources>contact us. Dj

    May 21, 2017 at 10:17 AM
  12. DjHerold replied to the thread Lightbox navigation covers video play buttons. User can't play videos..

    Jean, at this time there isn't that level of customization for this widget. I suggest trying out our gallery connect widget to get...

    May 21, 2017 at 10:15 AM
  13. Jean Simard attached a file to the thread Lightbox navigation covers video play buttons. User can't play videos..

    I'd like to customise the way I want to show the icon in this template like this one. Thanks [ATTACH]

    upload_2017-5-21_9-44-38.png May 21, 2017 at 8:45 AM
Loading...